*Valt je kind zonder papa of mama niet in slaap?
*Raakt je kind snel gefrustreerd?
*Is je kind perfectionistisch of faalangstig?
*Heeft je kind moeite met eten?
*Heeft je kind moeite met afscheid nemen?
*Is je kind snel angstig voor iets?
*Raakt je kind in paniek als het moet douchen of water over zijn/ haar gezicht krijgt?
*Heeft je kind moeite met leren?
*Blijft je kind liever op de achtergrond?
*Wordt je kind snel verlegen in sociale situaties?
*Is je kind niet vooruit te branden of gaat je kind juist heel gehaast door het leven?
*Heeft je kind weinig zelfvertrouwen?
*Heeft je kind het gevoel of het idee om alles alleen te moeten doen?
*Voelt je kind zich vaak eenzaam?
*Heeft je kind moeite om stil te zitten en ervaart
*Vindt je kind het lastig om zich te concentreren?
*Wordt je kind snel boos?
*Huilt je kind vaak?
*Heeft je kind slaapproblemen?
*Voelt je kind zich geremd?
*En zo zijn er nog ontzettend veel andere voorbeelden te noemen……!

Herken jij kenmerken bij je kind? Of misschien wel bij jezelf? Vraag jij jezelf af waar dit gedrag, de emoties en deze gevoelens van je kind of van jezelf vandaan komen? Al dit gedrag heeft een reden, want gedrag is altijd logisch!

 

Elke zwangerschap en elke geboorte verloopt anders. In deze perioden voelt de baby alles wat de moeder ook voelt. De omstandigheden en ervaringen rondom je geboorte draag je de rest van je leven bij je. Daar ontstaat als het ware je eigen unieke ‘imprint’. Deze is bepalend voor de rest van je leven. En het is van grote invloed op hoe jij je leven en de daarin voorkomende gebeurtenissen ervaart. En hoe je ermee omgaat!

Het verhaal van de start van je leven is daarom zo ontzettend belangrijk. Hoe verliep de zwangerschap en de geboorte? En nog belangrijker: welk gemis was er? Welke behoefte is nu zo aanwezig? Het kennen van het geboorteverhaal zorgt ervoor dat je het gedrag onder de loep neemt en ineens begrijpt waar bepaalde gedragingen, belemmerende overtuigingen en hardnekkige geboortepatronen vandaan komen. Weten waar de essentie hiervan ligt is de allerbelangrijkste stap naar het doorbreken van de overtuigingen en patronen. Gedrag wil gezien worden, wil begrepen worden. Dan ontstaat erkenning en kan het patroon worden doorbroken.

Wil jij weten welk verhaal er schuil gaat achter de geboorte van jouw kind? Of wil je kijken naar je eigen geboorteverhaal?  En daarmee nieuwe inzichten opdoen waarmee je gelijk aan de slag kan? Voel je welkom en samen gaan we de geboorte in kaart brengen!

 

De omstandigheden en ervaringen rondom je geboorte draag je de rest van je leven bij je. Daar ontstaat als het ware je eigen unieke ‘imprint’. Deze is bepalend voor de rest van je leven.

Een Geboorte in Kaart consult bestaat uit:
*Je krijgt als voorbereiding een vragenlijst toegestuurd die je mij voor het consult weer ingevuld terugstuurt.
*Een Geboorte in Kaart consult van 2 á 2,5 uur met moeder (en/of vader)
*Na afloop ontvang je een uitgebreid verslag van het Geboorte in Kaart consult
*Heel veel inzichten, tips en tools!
*Je krijgt een leuk extraatje! Het ‘Mijn geboorte avonturen-boekje’,  die je samen met je kind of voor je kind kunt invullen! Een mooie herinneringen boekje om er later nog eens bij te pakken
*En een kleurplaat met een ‘Flapjes-mama’ waar je kind zelf in kan tekenen en het kan inkleuren. (Pssst, hieraan zie je dus de beleving van jouw kind terug, van hoe zijn/ haar tijd in de baarmoeder was. Interessant!)

 

 

De kosten:
*Een Geboorte in Kaart consult van 2 á 2,5 uur (met alle bovengenoemde extra’s) kost € 179,- (incl. BTW)

*Wil je ook inzoomen op het in kaart brengen van de behoeften hierachter?  Dan volgt er een ‘Behoefte in kaart’ consult van ook ongeveer 2 uur. Deze twee consulten samen kosten € 275,- (incl. BTW).

De consulten vinden in principe bij mij thuis in Limmen plaats. Mocht je het liever thuis doen, dan kan dat in overleg, en met het vergoeden van de reiskosten (boven 5 km afstand).