Ervaringen

   

Ouders over Babytaal

Renske heeft ons op een leuke manier een consult aan huis gegeven waarin zij de 5 universele babyhuiltjes uitlegde aan de hand van filmpjes. Onze dochter was toen 6 weken en sindsdien begrepen we veel beter wat zij van ons nodig had! Echt een aanrader!
Bianca 

Mijn dochtertje was 8 weken toen Renske bij mij thuis kwam voor een consult. Aan de hand van haar goede uitleg en filmpjes herkende ik al snel de verschillende huiltjes en kon ik nog beter inspelen op de behoefte van mijn dochtertje. Een hele bijzondere en leerzame ervaring!
Jenny

Een fijn consult gehad waar de verschillende huiltjes duidelijk werden uitgelegd met zowel beeld als geluid. Als onze kleine man er straks is hoop ik dat we het herkennen zodat we de juiste handelingen toe kunnen passen en hem dus snel kunnen begrijpen.
Cindy

De nacht nadat Renske bij ons thuis was geweest voor een consult was ik meteen al zo blij met haar! Normaal gesproken ben ik zeker een uur, maar vaak wel iets langer bezig met voeden/ luier/ in slaap drinken/ wiegen. Nu heeft mijn zoontje gedronken.. had hij een schone luier.. heb ik hem twee keer tussen het drinken door laten boeren en zag ik ‘auw’ (dat hij moe was). 20 minuten later lagen we weer in bed en hij sliep niet alleen meteen, maar hij huilde ook niet! Én hij is uiteindelijk zelf in slaap gevallen! Dit smaakt naar meer!
Marietje

Het thuisconsult met Renske vonden wij erg prettig. Ze vertelde ons een hoop nuttige informatie rondom de verschillende soorten huilgeluiden die je kindje kan laten horen. Het was een fijne, ongedwongen sfeer en we konden tussendoor allerlei vragen stellen. Voor ons was het heel verhelderend. Het geeft ons vertrouwen dat we ervoor kunnen zorgen dat onze dochter – wanneer ze is geboren – zich gehoord voelt als ze ons iets probeert duidelijk te maken.
Linda 

 

 

Pedagogisch medewerkers en gastouders over Babytaal op je werk

Bedankt voor de cursus. Wauw. Wat was ie mooi. Echt heel leerzaam. Dat maak ik niet veel mee. De uitleg was super duidelijk. Veel info nu in mijn hoofd dus ik ga straks even wandelen in het bos hihi. Ik kan zeker verder nu met de baby’s op de groep en zal ze meer gaan begrijpen. Dank je wel.
Nathalie 

Dank je wel voor de workshop, heel blij mee!! Ik heb er Ontzettend van genoten!! Zo interessant… Zo Helder… Zoveel om over na te denken… Twee en een half uur leek me zo lang, maar wat ging het snel! Nogmaals heel erg Dank je wél. En niet alleen wij als pedagogisch medewerkers, maar elke jonge ouder zou dit moeten weten!!
Lieneke

Ik vond het een heel boeiende sessie. Ik heb meteen ook wel wat ideeën om ermee aan de slag te gaan met mijn team. Bedankt voor deze heel leerrijke sessie!
Inge

Ik wil je nog een keertje bedanken voor de mooie, leerzame workshop van vanmorgen! Ik heb er erg veel aan gehad en ga me zeker verder in het onderwerp verdiepen en zeker de Dunstan babytaal!
Monique

Ik vond het gisterenavond een heel leerzaam avond! Ik heb veel gehoord, gezien en geleerd. Ik kan niet wachten om het uit te gaan proberen op het werk!
Rebecca

Dankjewel! Ik vond de workshop super interessant en heb heel wat nieuwe dingen bijgeleerd.
Melissa

Hartstikke bedankt voor deze training. Ontzettend leerzaam en goed uitgelegd.
Gina